Miquel Nogué nou president de la Diputació de Girona

Miquel Noguer nou president de la Diputació de Girona

Miquel Noguer com a nou president de la Diputació de Girona

Amb els resultats de la votació, el ple de la Diputació de Girona ha acordat per majoria absoluta que el nou president de la corporació sigui Miquel Noguer. Així, el fins ara vicepresident 1r pren el relleu de Pere Vila, que des de fa unes setmanes és el delegat del govern de la Generalitat a Girona.

Durant el seu discurs d’investidura Miquel Noguer ha afirmat que «prenc el relleu de Pere Vila i assumeixo amb il·lusió la Presidència de la Diputació de Girona. Frec a frec amb els municipis, treballaré amb convicció perquè tots els ciutadans i ciutadanes de les comarques gironines disposin d’uns serveis públics de qualitat».

Miquel Noguer i Planas és alcalde de Banyoles. Des del 2011, era vicepresident de la Diputació de Girona. Del 1991 i fins al 2006, havia estat alcalde de Mieres. Del 1998 i fins al 2006, va ser president del Consell Comarcal de la Garrotxa i, del 2001 al 2006, ho havia estat del Consell d’Iniciatives locals per al Medi Ambient de les Comarques de Girona.

A la presa de possessió també hi ha assistit el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

Cal recordar que, ara fa tot just un mes, el president Marc Castells, va assumir la presidència de la Diputació de Barcelona. L’alcalde d’Igualada s’ha convertit en el desè president de la Diputació de Barcelona des de la constitució dels ajuntaments democràtics.

Deixa un comentari

*